Wrap Aραβικής Πίτας με Κοτόπουλο, Τσένταρ και Μανιτάρια
Οδηγίες
  1. Ξεκινάμε ψιλοκόβοντας το φιλέτο κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια (ζουλιέν), καθώς και το μπέικον και τα μανιτάρια
  2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο για αρχή και στη συνέχεια το μπέικον και τα μανιτάρια
  3. Στη συνέχεια, τα τοποθετούμε στο φούρνο (αέρα) για 10’ στους 180 βαθμούς
  4. Μοιράζουμε το τσένταρ στις αραβικές πίτες και προσθέτουμε το κοτόπουλο, το μπέικον και τα μανιτάρια
  5. Τυλίγουμε σφιχτά και ψήνουμε στην τοστιέρα μέχρι να λιώσει το τσένταρ. Παράλληλα ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τον χυμό λεμονιού και το λάδι τρούφας, για να τα προσθέσουμε στις αραβικές πίτες, μαζί με λίγη ψιλοκομμένη τομάτα
Recipe Notes

Tip:
Για ένα γεύμα με λιγότερες θερμίδες, αντικαθιστούμε το τσένταρ και τη μαγιονέζα με κατίκι.