• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Τορτίγιες με Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι
Τορτίγιες με Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4 15
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4 15
Συστατικά
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
Οδηγίες
  1. Βήμα 1ο: Σε ένα μπολ τοποθετούμε την barbecue sauce, το ελαιόλαδο, το μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και την πιπεριά κομμένη σε φέτες. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το Φιλέτο Μπούτι Ελαιοπουλάκι για να μαριναριστεί. Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 10-15’.
  2. Βήμα 2ο: Σε ένα μπλέντερ τοποθετούμε το μισό αβοκάντο, το γιαούρτι και λίγο χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και πολτοποιούμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας. Φτιάχνουμε μια σαλάτα ψιλοκόβοντας το αβοκάντο, το υπόλοιπο κρεμμύδι και την υπόλοιπη πιπεριά. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, λίγο χυμό λεμονιού και λίγο αλατοπίπερο.
  3. Βήμα 3ο: Συνθέτουμε τα tacos μας, προσθέτοντας στις τορτίγιες το τυρί, το ψημένο Ελαιοπουλάκι, τη μους γιαουρτιού και την ψιλοκομμένη σαλάτα. Εναλλακτικά, τοποθετούμε όλες της παρασκευές μας σε χωριστά μπολ και σερβίρουμε σε ένα μεγάλο ξύλο κοπής, ώστε να μπορούν οι καλεσμένοι να συνθέσουν μόνοι τα tacos τους.
  4. Tips: Αντί για Ελαιοπουλάκι, μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε και Φιλέτο Κοτόπουλο Αγγελάκης καθώς και τον έτοιμο Μαριναρισμένο Γύρο Αγγελάκης. Αφαιρώντας το τυρί, μπορούμε να επιτύχουμε μια συνταγή ιδανική για δίαιτα χαμηλή σε λιπαρά και ένα γεύμα πλούσιο σε σελήνιο και φυτικές ίνες. Το κοτόπουλο μπορεί να ψηθεί και σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα, στους 190 βαθμούς για 25’.
Share this Recipe
Powered byWP Ultimate Recipe