• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ψήφοι: 1
Βαθμολογία: 5
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Κοτόπουλο με βραστά λαχανικά, με δροσερή σάλτσα πιπεριάς και γιαουρτιού χαμηλών λιπαρών
Κοτόπουλο με βραστά λαχανικά, με δροσερή σάλτσα πιπεριάς και γιαουρτιού χαμηλών λιπαρών
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ψήφοι: 1
Βαθμολογία: 5
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Συστατικά
Μερίδες 3
Συστατικά
Μερίδες 3
Οδηγίες
  1. Βήμα 1ο: Θωρακίζουμε το φιλέτο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ελαφρώς λαδωμένο.
  2. Βήμα 2ο: Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε νερό, περίπου 1εκ. από την επιφάνεια. Το αφήνουμε να πάρει βράση, κλείνουμε με καπάκι και μαγειρεύουμε για 10’. Απομακρύνουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να ξεκουραστεί.
  3. Βήμα 3ο: Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε το γιαούρτι, την πιπεριά Φλωρίνης, το κουκουνάρι, την παρμεζάνα και το ελαιόλαδο με το χυμό από το λεμόνι και πολτοποιούμε μέχρι να ομογενοποιηθεί η σάλτσα.
  4. Βήμα 4ο: Παράλληλα βράζουμε για 5’ τους ανθούς από το μπρόκολο και κρυώνουμε με νερό.
  5. Βήμα 5ο: Σε ένα μπολ μαρινάρουμε το μπρόκολο και το σπανάκι στο ελαιόλαδο με το λεμόνι. Σερβίρουμε τοποθετώντας το φιλέτο σε μια πινελιά από τη σάλτσα γιαουρτιού.
Share this Recipe
Powered byWP Ultimate Recipe