• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι Φρικασέ με Αρωματικά Βότανα και Χόρτα Εποχής
Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι Φρικασέ με Αρωματικά Βότανα και Χόρτα Εποχής
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Οδηγίες
  1. Τεμαχίζουμε το κοτόπουλο σε μερίδες.
  2. Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει ελαφρώς.
  3. Σοτάρουμε το κοτόπουλο μας και προσθέτουμε την πατάτα, το καρότο, το σκόρδο και το κρεμμύδι κομμένα σε μικρά κυβάκια.
  4. Τα σοτάρουμε κι αυτά καλά μέχρι να μαραθούν και σβήνουμε με το κρασί.
  5. Καλύπτουμε με νερό όλο σχεδόν το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά μας. Παράλληλα, σε μια άλλη κατσαρόλα ζεματίζουμε τα βλήτα και τα σέσκουλα.
  6. Αφαιρούμε από την κατσαρόλα προσεκτικά το κοτόπουλο και με την βοήθεια ενός ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε τα λαχανικά δημιουργώντας μια δεμένη σάλτσα.
  7. Βάζουμε ξανά το κοτόπουλο μέσα και αφήνουμε να βράσει για 5’. Προσθέτουμε τα αρωματικά ψιλοκομμένα και τα ζεματισμένα χόρτα μας και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι το επιθυμητό για τα χόρτα μας σημείο.
Recipe Notes

Το αυγό μπορεί να μην χρησιμοποιηθεί καθόλου, αν επιθυμούμε ένα γεύμα με λιγότερα λιπαρά.

Share this Recipe
Powered byWP Ultimate Recipe