Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Κεφτεδάκια Κοτόπουλου με Αρωματικό Γιαούρτι & Τσιπς Πατάτας
Χρόνος: 30’ Μερίδες: 3
Κεφτεδάκια Κοτόπουλου με Αρωματικό Γιαούρτι & Τσιπς Πατάτας
Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Χρόνος: 30’ Μερίδες: 3
Οδηγίες
  1. Κόβουμε τις πατάτες σε πολύ λεπτές φέτες με τη βοήθεια ενός μαντολίνου και τα ξεπλένουμε
  2. Στη συνέχεια, τις στραγγίζουμε καλά και τις τηγανίζουμε στο ηλιέλαιο. Παράλληλα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο τα κεφτεδάκια για 12’, στους 180 με 190 βαθμούς, σε ελαφρώς λαδωμένο αντικολλητικό σκεύος
  3. το γιαούρτι, το πέστο και το χυμό λεμονιού σε ένα μπολ
  4. Σερβίρουμε τα τσιπς και τα κεφτεδάκια μας, γαρνίροντας με την αρωματική σως γιαουρτιού
  5. Προσθέτουμε ψιλοκομμένα την τομάτα και το κρεμμυδάκι για να δώσουν επιπλέον δροσιά και χρώμα
Share this Recipe