• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Φιλέτο Στήθος Ελαιοπουλάκι με ριζότο βασιλικού, παρμεζάνα και τοματίνια
Φιλέτο Στήθος Ελαιοπουλάκι με ριζότο βασιλικού, παρμεζάνα και τοματίνια
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Συστατικά
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
Οδηγίες
  1. Βήμα 1ο: Σωτάρουμε τα φιλέτα σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να χρυσαφίσουν. Απομακρύνουμε και τα τοποθετούμε στο φούρνο για 12’ στους 180 βαθμούς.
  2. Βήμα 2ο: Στο ίδιο τηγάνι τοποθετούμε ζεστό νερό και το ζωμό και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα τοματίνια και σωτάρουμε μέχρι να μελώσουν
  3. Βήμα 3ο: Στη συνέχεια, ρίχνουμε το ρύζι και βράζουμε για περίπου 15’ ανακατεύοντας συνεχώς. Σβήνουμε με κρασί και απομακρύνουμε από τη φωτιά.
  4. Βήμα 4ο: Αφού «ξεκουραστεί» για 5’, προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα, το βούτυρο και το πέστο βασιλικού και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει.
  5. Βήμα 5ο: Τέλος, ρίχνουμε το χυμό από το λεμόνι, καθώς και το ξύσμα και σερβίρουμε σε μεγάλη πιατέλα, συνοδεύοντας με τα φιλέτα.
Share this Recipe
Powered byWP Ultimate Recipe