Bitoque a la Russe
Οδηγίες
  1. Ψήνουμε τα μπιφτέκια για 15’ στους 180 βαθμούς
  2. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε τα αυγά σε τσέρκια των 12 εκ. περίπου
  3. Αφαιρούμε τα αυγά και τα τοποθετούμε πάνω στα μπιφτέκια, ενώ προσθέτουμε στο ίδιο τηγάνι τα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα και το σκόρδο ψιλοκομμένο. Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 10’ περίπου και ρίχνουμε, τέλος, το αλατοπίπερο, το θυμάρι και το χυμό του λεμονιού
  4. Σερβίρουμε τοποθετώντας στη βάση τα μανιτάρια και από πάνω τα μπιφτέκια με τα αυγά
  5. Μαρινάρουμε τα τοματίνια σε αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο και δίνουμε δροσιά και χρώμα στο πιάτο μας