Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Προϊόντα / Ελαιοπουλάκι / Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι

Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι

Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι
Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι

Το μπούτι από το Ελαιοπουλάκι χωρίς κόκκαλο και δέρμα.
Αναμφίβολα το πιο ζουμερό κομμάτι του κοτόπουλου, ακόμα πιο ζουμερό και νόστιμο γιατί είναι Ελαιοπουλάκι

Agrocert
Agrocert

Έχει τραφεί με 100% φυτικές τροφές βιταμίνες & ιχνοστοιχεία
Έχει τραφεί με 2% ελαιόλαδο

Υψηλή περιεκτικότητα σε σελήνιο

Ενδεικτικό Βάρος: 750g

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Το πιο ζουμερό μέρος του κοτόπουλου.
  • Ιδανικό για άτομα που ακολουθούν ειδική διατροφή που προβλέπει αυξημένες πρωτεΐνες με χαμηλά λιπαρά.
  • Ιδανικό για την διατροφή των παιδιών.
  • Διαφοροποιημένο προφίλ λιπαρών οξέων πλούσια σε Ω9 λιπαρά.
  • Χρησιμοποιήστε το σε κάθε συνταγή και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει!
  • Η διαδικασία παραγωγής του προϊόντος προστατεύεται από Δίπλωμα Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Η μερίδα των 100g περιέχει

Ενέργεια Πρωτεΐνες Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα Λιπαρά εκ των οποίων κορεσμένα Εδώδιμες ίνες Νάτριο Σελήνιο
164kcal/686kj 23g 0g 0g 6,9g 2,2g 0g 0,6g 22μg = 40% της ΣΗΠ*

*ΣΗΠ = Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα 55μg
Τα παραπάνω διατροφικά στοιχεία αντιστοιχούν σε στήθος και μπούτι κοτόπουλου με δέρμα που ψήθηκαν σε φούρνο για 1 ώρα χωρίς προσθήκη νερού, λαδιού και μπαχαρικών.

Καταναλώνοντας μόλις 100γρ Ελαιοπουλάκι, μπορούμε να καλύψουμε το 40% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας σεληνίου για τον οργανισμό μας και συμβάλουμε:

  • Στην σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας
  • Στην σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα
  • Στην πρόληψη της οξείδωσης των κυττάρων (αντιοξειδωτική δράση)

Προτεινόμενος Χρόνος Ψησίματος

40′ / 180˚C (προθερμασμένος φούρνος για 15′ στους 200˚C).

Συντήρηση:

Τα προϊόντα μπορούν να διατηρηθούν σε θερμοκρασία 0-4˚C μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποθηκεύσετε το προϊόν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε να το τοποθετήσετε στην κατάψυξη. Όταν επιθυμείτε να το καταναλώσετε, αποψύξτε το ομαλά, τοποθετώντας το σε θερμοκρασία συντηρησης για τουλάχιστον 24 ωρες. Μετά την απόψυξη μην το ξανακαταψύξετε.

Προσοχή: Για να διατηρηθεί ασφαλές το προϊόν στην κατάψυξη για 1 μήνα θα πρέπει να το αποθηκεύσετε το αργότερο 3 μέρες από την παραγωγή του.

Πάνω στη Συσκευασία θα βρείτε

  • Ονομασία Προϊόντος
  • Κωδικός Έγκρισης Εγκατάστασης
  • Ένδειξη «έχει τραφεί με 100% Φυτικές Τροφές, Βιταμίνες & Ινχοστοιχεία» με Αριθμό Πιστοποίησης Agrocert
  • Ένδειξη «έχει τραφεί με 2% Ελαιόλαδο» με Αριθμό Πιστοποίησης Agrocert
  • Ημερομηνία Σφαγής
  • Ημερομηνία Λήξης
  • Βάρος Συσκευασίας
  • BARCODE
  • Αριθμός Θαλάμου Εκτροφής

Συνταγές

Μεσογειακή μπαγκέτα κοτόπουλου
Σουβλάκι κοτόπουλου (Satay)
Φτερούγες κοτόπουλου γιουβέτσι
Φιλέτο στήθος κοτόπουλου με διάφορα λαχανικά σε άσπρη σάλτσα