Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Προϊόντα / Ελαιοπουλάκι / Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι

Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι

Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι
Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι

Το μπούτι από το Ελαιοπουλάκι χωρίς κόκκαλο και δέρμα.
Αναμφίβολα το πιο ζουμερό κομμάτι του κοτόπουλου, ακόμα πιο ζουμερό και νόστιμο γιατί είναι Ελαιοπουλάκι

Έχει τραφεί με 100% φυτικές τροφές βιταμίνες & ιχνοστοιχεία εκ των οποίων 55% καλαμπόκι και 2% ελαιόλαδο

Πηγή Σεληνίου

Agrocert
Agrocert

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Το πιο ζουμερό μέρος του κοτόπουλου.
  • Ιδανικό για άτομα που ακολουθούν ειδική διατροφή που προβλέπει αυξημένες πρωτεΐνες με χαμηλά λιπαρά.
  • Ιδανικό για την διατροφή των παιδιών.
  • Διαφοροποιημένο προφίλ λιπαρών οξέων πλούσια σε Ω9 λιπαρά.
  • Χρησιμοποιήστε το σε κάθε συνταγή και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει!
  • Η διαδικασία παραγωγής του προϊόντος προστατεύεται από Δίπλωμα Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Η μερίδα των 100g περιέχει

Ενέργεια Πρωτεΐνες Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα Λιπαρά εκ των οποίων κορεσμένα Εδώδιμες ίνες Αλάτι Σελήνιο
185kcal/686kj 26,5g 0,3g <0,1g 8,6g 3g 0,4g 0,17g 31μg = 56% της ΔΤΑ*

*ΔΤΑ = Ημερήσια Διατροφική Τιμή Αναφοράς 55μg
Τα παραπάνω διατροφικά στοιχεία αντιστοιχούν σε φιλέτο μπούτι κοτόπουλου που ψήθηκε σε φούρνο για 40΄ χωρίς προσθήκη νερού, λαδιού και μπαχαρικών.

Καταναλώνοντας μόλις 100γρ Φιλέτο Μπουτι Ελαιοπουλάκι, μπορούμε να καλύψουμε περισσότερο από το 50% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας σεληνίου για τον οργανισμό μας και συμβάλουμε:

  • Στην σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας
  • Στην σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα
  • Στην πρόληψη της οξείδωσης των κυττάρων (αντιοξειδωτική δράση)
  • Στην διατήρηση της υγείας των μαλλιών και των νυχιών

Προτεινόμενος Χρόνος Ψησίματος

40′ / 180˚C (προθερμασμένος φούρνος για 15′ στους 200˚C).

Συντήρηση:

Τα προϊόντα μπορούν να διατηρηθούν σε θερμοκρασία 0-4˚C μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποθηκεύσετε το προϊόν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε να το τοποθετήσετε στην κατάψυξη. Όταν επιθυμείτε να το καταναλώσετε, αποψύξτε το ομαλά, τοποθετώντας το σε θερμοκρασία συντήρησης για τουλάχιστον 24 ωρες. Μετά την απόψυξη μην το ξανακαταψύξετε.

Προσοχή: Για να διατηρηθεί ασφαλές το προϊόν στην κατάψυξη για 1 μήνα θα πρέπει να το αποθηκεύσετε το αργότερο 3 μέρες από την παραγωγή του.

Πάνω στη Συσκευασία θα βρείτε

  • Ονομασία Προϊόντος
  • Κωδικός Έγκρισης Εγκατάστασης
  • Ένδειξη «έχει τραφεί με 100% Φυτικές Τροφές, Βιταμίνες & Ιχνοστοιχεία εκ των οποίων 55% καλαμπόκι και 2% Ελαιόλαδο» με Αριθμό Πιστοποίησης Agrocert
  • Ημερομηνία Σφαγής
  • Ημερομηνία Λήξης
  • Βάρος Συσκευασίας
  • BARCODE

Συνταγές

Φτερούγες κοτόπουλου γιουβέτσι
Σουβλάκι κοτόπουλου (Satay)
Σουβλάκια κοτόπουλου με μαρινάδα
Φιλέτο μπούτι κοτόπουλου Τηγανιά