Σουβλάκι Κοτόπουλου Χειροποίητο με Πιπεριά

You are here: Home / Προϊόντα / Προϊόντα Αγγελάκης / Συσκευασμένα προϊόντα Αγγελάκης / Σουβλάκι Κοτόπουλου Χειροποίητο με Πιπεριά

Σουβλάκι Κοτόπουλου Χειροποίητο με Πιπεριά

Σουβλάκι Κοτόπουλου

Φιλέτο μπούτι κοτόπουλου κόβεται σε κομμάτια και περνιέται σε σουβλάκι σε συνδυασμό με φρέσκιες πιπεριές

Ενδεικτικό βάρος: 750gr

Προτεινόμενος Χρόνος Ψησίματος

35′ / 180˚C (προθερμασμένος φούρνος για 15′ στους 200˚C).

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Για το σουβλάκι επιλέγεται φιλέτο μπούτι κοτόπουλου, καθώς είναι το πιο ζουμερό μέρος του κοτόπουλου και άρα ιδανικό για ψήσιμο στο φούρνο, στα κάρβουνα ή στο grill.
  • Ιδανικό για Barbeque και όχι μόνο.
  • Θερμίδες ανά 100gr: 168Kcal (703kJ)

Διαθρεπτικά Στοιχεία

Ενέργεια 161kcal/678kj
Πρωτεϊνες 28.1g
Υδατάνθρακες 0.3g
εκ των οποίων σάκχαρα 0.18g
Λιπαρά 4.9g
εκ των οποίων κορεσμένα 1.5g
Αλάτι 0.2g
* Διατροφική δήλωση, ανά 100 gr

Συντήρηση:

Τα προϊόντα μπορούν να διατηρηθούν σε θερμοκρασία 0-4˚C μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποθηκεύσετε το προϊόν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε να το τοποθετήσετε στην κατάψυξη. Όταν επιθυμείτε να το καταναλώσετε, αποψύξτε το ομαλά, τοποθετώντας το σε θερμοκρασία συντηρησης για τουλάχιστον 24 ωρες. Μετά την απόψυξη μην το ξανακαταψύξετε.

Προσοχή: Για να διατηρηθεί ασφαλές το προϊόν στην κατάψυξη για 1 μήνα θα πρέπει να το αποθηκεύσετε το αργότερο 3 μέρες από την παραγωγή του.

Πάνω στη Συσκευασία θα βρείτε

  • Ονομασία Προϊόντος
  • Συστατικά
  • Κωδικός Έγκρισης Εγκατάστασης
  • Ημερομηνία Σφαγής
  • Ημερομηνία Λήξης
  • Βάρος Συσκευασίας
  • BARCODE
  • Αριθμός Θαλάμου Εκτροφής

Συνταγές

kotopoylo-me-kokkino-krasi-manitaria-kai-kremmydia-stifado
Κοτόπουλο με κόκκινο κρασί, μανιτάρια και κρεμμύδια στιφάδο
Μπιφτέκια κοτόπουλου από τη σειρά Μυστικές Συνταγές Αγγελάκης στον φούρνο με μελιτζάνες, τομάτα και φέτα
Πέννες με Μπιφτέκι Κοτόπουλο
Πέννες με μπιφτέκι κοτόπουλο κρεμμύδι, λιαστή τομάτα και κασέρι
mpoyti-kotopoylo-me-mpacharika-kai-dip-2
ΒΒQ: Μπούτι κοτόπουλο με μπαχαρικά και dip