Ρολό Κοτόπουλου Χειροποίητο Γεμιστό

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Προϊόντα / Προϊόντα Αγγελάκης / Συσκευασμένα προϊόντα Αγγελάκης / Ρολό Κοτόπουλου Χειροποίητο Γεμιστό

Ρολό Κοτόπουλου Χειροποίητο Γεμιστό

Ρολό Κοτόπουλου
Ρολό Κοτόπουλου

Χειροποίητο Ρολλό από φρέσκο φιλέτο στήθος κοτόπουλου, μαριναρισμένο σε ζωμό φρέσκιας ντομάτας και γεμιστό με μπέικον και gouda.

Ενδεικτικό βάρος: 1100gr

Προτεινόμενος Χρόνος Ψησίματος

80′ / 180˚C (προθερμασμένος φούρνος για 15′ στους 200˚C). Αφαιρέστε το διχτάκι μετά το ψήσιμο.

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Επιλέγεται για την παρασκευή του ρολού μόνο φιλέτο στήθος κοτόπουλου, για υπάρχει ομοιόμορφο χρώμα, υφή και γεύση.
  • Μαρινάρεται το φιλέτο σε ζωμό από φρέσκιας ντομάτες που η εταιρεία προμηθεύεται καθημερινά από ντόπιους παραγωγούς.
  • Γεμίζεται το ρολό με bacon και gouda άριστης ποιότητας.
  • Χρησιμοποιούνται μόνο αγνά υλικά και ελαφριά μπαχαρικά για να επιτύχουμε την τέλεια γεύση.
  • Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το ψήσετε.
  • Ένα ρολό ισοδυναμεί μαζί με το συνοδευτικό (πατάτες, ρύζι) με 4 μερίδες.
  • Θερμίδες ανά 100gr: 470Kcal (1965kJ)

Συντήρηση:

Τα προϊόντα μπορούν να διατηρηθούν σε θερμοκρασία 0-4˚C μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποθηκεύσετε το προϊόν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε να το τοποθετήσετε στην κατάψυξη. Όταν επιθυμείτε να το καταναλώσετε, αποψύξτε το ομαλά, τοποθετώντας το σε θερμοκρασία συντηρησης για τουλάχιστον 24 ωρες. Μετά την απόψυξη μην το ξανακαταψύξετε.

Προσοχή: Για να διατηρηθεί ασφαλές το προϊόν στην κατάψυξη για 1 μήνα θα πρέπει να το αποθηκεύσετε το αργότερο 3 μέρες από την παραγωγή του.

 

Πάνω στη Συσκευασία θα βρείτε

  • Ονομασία Προϊόντος
  • Συστατικά
  • Κωδικός Έγκρισης Εγκατάστασης
  • Ημερομηνία Σφαγής
  • Ημερομηνία Λήξης
  • Βάρος Συσκευασίας
  • BARCODE
  • Αριθμός Θαλάμου Εκτροφής

Συνταγές

Στήθος κοτόπουλου με πιπεριές & φέτα στη λαδόκολλα
Φιλέτο μπούτι κοτόπουλου Τηγανιά
Κοπανάκι κοτόπουλου πανέ φούρνου
Κοτοπουλάκι mignon γεμιστό με μανταρίνια