Γιατί κοτόπουλο Αγγελάκης

Γιατί κοτόπουλο Αγγελάκης

Η Αγγελάκης Α.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και 50 χρόνια παράγει κοτόπουλα με αγάπη και σεβασμό για τους Έλληνες καταναλωτές και όχι μόνο.

Συνεργάζεται με μεγάλες αλυσίδες super market και εξειδικεύεται στην εκτροφή διαφοροποιημένων προϊόντων.

Έχει ιδιόκτητες φάρμες στην ορεινή Εύβοια και εξειδικευμένους ανθρώπους να φροντίζουν καθημερινά και να διασφαλίζουν για εσάς.

Ποιότητα

Η ποιότητα στο κοτόπουλο διασφαλίζεται από:

  • Την χρήση αποκλειστικά φυτικών τροφών όπως σιτάρι, καλαμπόκι, σόγια έχοντας την πιστοποίηση του φορέα Agrocert
  • Την επιλογή άριστων δημητριακών για την διατροφή των πουλερικών
  • Την εξασφάλιση των ιδανικών συνθηκών θερμοκρασίας και υγιεινής για τα πουλερικά ακολουθώντας τον Ευρωπαϊκό κανονισμό Ευζωίας

Ασφάλεια

Η Ασφάλεια στο κοτόπουλο καλύπτεται από:

  • 24ωρη επίβλεψη και συνεχείς Κτηνιατρικούς ελέγχους καθόλη την διάρκεια της εκτροφής των πουλερικών
  • Tήρηση του Διεθνούς Προτύπου Ποιότητας FSSC.22000

Γεύση

Η Γεύση του κοτόπουλου είναι άμεσα συνυφασμένη με την διατροφή του. Η Αγγελάκης επιλέγει μόνο τις καλύτερες τροφές για την διατροφή των πουλερικών της. Τα κοτόπουλα μεγαλώνουν με φυσικό τρόπο σε ιδανικές συνθήκες. Αυτό σε συνδυασμό με την συνεχή φροντίδα προσδίδει στο κρέας του κοτόπουλου Αγγελάκης τις παρακάτω ιδιότητες:

  • Είναι πολύ νόστιμο όπως και να το μαγειρέψετε
  • Είναι τρυφερό
  • Δεν κολλάει στα δόντια
  • Δεν μυρίζει δυσάρεστα κατά το βράσιμο
  • Δεν είναι λιπαρό
  • Τρώγεται ευχάριστα ακόμα και κρύο

Η Αγγελάκης ΑΕ παρουσιάζει συνεχώς προτάσεις, προσπαθώντας να καλύψει τις μεταβαλλόμενες καταναλωτικές ανάγκες . Για το σκοπό αυτό δημιουργεί νέα προϊόντα έτοιμα για ψήσιμο διατηρώντας την εταιρική φιλοσοφία.

Έτσι στα έτοιμα για ψήσιμο προϊόντα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά αγνά υλικά, όπως αυτά που βρίσκονται σε κάθε σπιτική κουζίνα. Τα συστατικά των προϊόντων Αγγελάκης δεν περιλαμβάνουν άγνωστες λέξεις και κωδικές ονομασίες. Είναι υλικά όπως φρέσκια ντομάτα, ζυμωτό ψωμί, μπαχαρικά, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα μέρη του κοτόπουλου Αγγελάκη.