Τα κοτόπουλα Αγγελάκης ταξιδεύουν στον κόσμο!

Τα κοτόπουλα Αγγελάκης ταξιδεύουν στον κόσμο!

Τα προϊόντα της εταιρείας ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ετοιμάζονται να κερδίσουν τις εντυπώσεις των επισκεπτών στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών ANUGA 2017 που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Κολωνία της Γερμανίας από τις 7 έως και τις 11 Οκτωβρίου.

Η έκθεση που το 2015 επισκέφτηκαν πάνω από 160.000 εμπορικοί επισκέπτες από όλο τον κόσμο, αναμένεται να καταρρίψει φέτος κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Η εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ θα συμμετέχει στην ANUGA 2017 με δικό της περίπτερο (Hall 9.1 Aisle D – Booth no 035) στα πλαίσια, των εξαγωγικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιεί ήδη σε περισσότερες από 10 χώρες.

Στόχος της παρουσίας της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. στην συγκεκριμένη έκθεση είναι η διεύρυνση των αγορών του εξωτερικού τόσο γεωγραφικά όσο και προιοντικά.

Ο κ. Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά: “Η παρουσία μας στην ANUGA 2017 είναι ένα ακόμα βήμα για την ανάδειξη των ελληνικών καινοτόμων προϊόντων μας στο εξωτερικό. Στοχεύουμε ιδιαίτερα τόσο σε Ευρωπαϊκές χώρες όσο και σε αναπτυσσόμενες τρίτες χώρες, όπου τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για gourmet προϊόντα. Σκοπεύουμε λοιπόν να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην καινοτομία του μοναδικού προϊόντος μας που ακούει στο όνομα Ελαιοπουλάκι, ώστε να το προβάλλουμε και να το προωθήσουμε περαιτέρω σε χώρες του εξωτερικού”.