Τα κοτόπουλα Αγγελάκης δίνουν δυναμικά το παρόν για ακόμα μια χρονιά στη FOOD EXPO 2020

Τα κοτόπουλα Αγγελάκης δίνουν δυναμικά το παρόν για ακόμα μια χρονιά στη FOOD EXPO 2020

H εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ πιστή στο ραντεβού της θα συμμετέχει για μία ακόμα χρονιά στη FOOD EXPO 2020, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η FOOD EXPO 2020, που θα πραγματοποιηθεί 16 έως 18 Μαΐου 2020 στο Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, ερχεται φέτος με διεθνή προσανατολισμό αφού θα φιλοξενήσει 1350 εκθέτες εκ των οποίων 300 εκθέτες από 38 χώρες του εξωτερικού, ενώ αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 5.000 διεθνείς Food Traders και 950 Hosted Buyers .

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ θα υποδεχτεί τους επισκέπτες της τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, στο περίπτερο της D13E18 στο HALL 2.

Περίοπτη θέση κατά στην φετινή παρουσία θα έχει το Ελαιοπουλάκι, το πολυβραβευμένο κοτόπουλο με τη μοναδική διατροφή με καλαμπόκι και Ελαιόλαδο, που παράγει η Αγγελάκης ΑΕ, για την καινοτομία του οποίου της έχει απονεμηθεί Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας.

“To 2020 αποτελεί την 4η συναπτή χρονιά συμμετοχής μας στην Food Expo. Μέσα από την παρουσία μας στη συγκεκριμένη έκθεση έχουμε τη δυνατότητα κάθε χρόνο να παρουσιάζουμε τα καινούρια μας προϊόντα και να γνωρίζουμε νέους συνεργάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Αγγελάκης θα εμφανιστεί ανανεωμένη στην φετινή διοργάνωση. Το Ελαιοπουλάκι, θα αποτελέσει και φέτος το κεντρικό στοιχείο της συμμετοχής μας, καθώς αποτελεί την ναυαρχίδα μας στην εξαγωγική μας δράση”.

Έλενα Καραγιάννη
Εμπορική Διευθύντρια της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.